Hoppa till innehåll

Packlista

april 11, 2013

Normalt när jag ska ut och resa står det på min packlista: Kamera, batteriladdare, reflexskärm, blixt, dator, stativ samt sommarklänningar, sandaler, shorts, bikini, solskyddsfaktor, solglasögon, solhatt och dykcertifikat.

Nu packar jag inför resan till Apollos träningsanläggning Playitas på Fuerteventura med Svenska Triathlonförbundet imorgon: Cykelbyxor x 3, cykeltröjor x 3 (måste åka och inhandla några), cykelhjälm, cykelskor, pedaler, springskor, sport-bh, löparkläder, kompressionsstrumpor, vätskebälte, våtdräkt, simglasögon, badmössa, energibars och liten kamera som får plats i fickan på cykeltröjan (den jag ännu inte ens har).

packning till playitasNär jag packat ner ovanstående är resväskan proppfull. Jag försöker förgäves klämma ner en klänning att ha på mig på kvällen, en varm tröja och ett par snygga skor. När väskan inte går stänga tittar jag på träningsschemat och inser att jag kan plocka bort både klänningen och skorna. Det kommer inte bli tid över att göra mig fin till några middagar.

One Comment
  1. Klaudia permalink

    Vakuumpåsar! Jag har ett gäng hemma om du behöver låna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: