Hoppa till innehåll

Älskade vår!

mars 12, 2014

En moped knattrar förbi, krokusarna lyser i rabatten, solen värmer, en motorcykel åker på bakhjulet och snön har droppat klart från taken för länge sen. Välkommen vår!

vår 3Jag är så trött i benen från gårdagens häxpass att jag tvekar innan jag ger mig ut och springer. Jag har satsat hårt det senaste året. Tränat fokuserat och målmedvetet. Haft resultat som största drivkraften och låtit njutningen komma i andra hand. Jag hade säkert mått bra av en extra vilodag efter lördag-söndag-måndag med totalt över sex timmar kvalitetsträning. Men det fanns liksom inga alternativ idag. Solens strålar lockade och ropade ut mig. Jag bestämde mig för att njutspringa, inte tänka på tid eller distans alls. Inga intervaller, ingen fartlek, inget långpass. Bara springa dit näsan pekar och njuta av solen.

Och vad händer? Jo, löpningen går bättre än på länge. Jag springer nästan 15 km i högre tempo än jag gjort på väldigt länge. Fast jag är väldigt trött i benen. Och det var så oerhört skönt att bara springa. Jag känner mig stark och som att det finns mycket att ge, det finns kraft kvar i benen. Tack härliga vår för att du kommer så här tidigt!!

Ibland är det bra att låta ambitionen vila!vår 2 vår 1

One Comment
  1. Mia Collin permalink

    Vad härligt Sussi.
    Jag upplevde precis samma känsla idag. Kunde inte motstå solen och gav mig ut för att njuta och presterade årets bästa tid på mina knappa 8 km.
    Heja dig! Du inspirerar mig.
    Kram Mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: