Hoppa till innehåll

Annorlunda träning

juli 31, 2014

Jag var bortrest i söndags när hela Åkersberga svämmades över av ösregn och hagel. Centrum vattenfylldes och alla tunnlar svämmades över av regnvatten. Och det blev baktryck i avloppet så min favoritbutik i Åkersberga Centrum, Team Sportia, fylldes av – avloppsvatten!!!

När jag kom ner för att hämta ut mina nyfixade hjul på tisdag morgon satt en lapp på dörren att de har stängt tills vidare. Erik i cykelverkstan öppnar ändå när vi bankar på och visar bilder på katastrofen för ett par dagar sedan. Nu väntar flytt ut, sanering och upptorkning.

När jag frågade Tommy för lite mer än ett år sedan om de ville hjälpa mig med min träningsutrustning inför Ironman tvekade han inte en sekund utan frågade direkt vad jag behöver. Så fort jag visar mig i butiken frågan alla där hur träningen går och engagerar sig massor.

Jag har legat på stranden och cyklat så mycket denna sommar att det är skönt att få göra lite nytta. Tar med mig min man, engagerar en elvaåring i vänkretsen som barnvakt och åker till Team Sportia för att ge en hjälpande hand. Både mannen och jag ser det som ett annorlunda träningspass. Klättra upp och ner för stegen för att lyfta ner saker från övre delen av väggen är bra för ben och rumpa, sträcka upp armen för att nå blir dagens simträning och lyfta medicinbollar i sina förpackningar från hylla till vagn är styrketräningen.ts2 ts3

Jag tvekar inte en sekund när jag ser hur mycket de har att göra. Team Sportia Åkersberga är en extremt välsorterad sportbutik med väldigt kunnig personal. Jag behöver dem och vill att de ska vara igång snart igen! Vill du också hjälpa dem att komma igång i nya tillfälliga butiken så ligger den några meter från den förra och öppnar i morgon fredag! Gå dit och shoppa! Eller ring på 08-562 441 20 och erbjud din bärhjälp!ts1

Nu ska jag ut o cykla lite i vinden och solen!

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: