Hoppa till innehåll

Dagen före

oktober 10, 2014

Igår blåste det full storm här men Calle skickar lugnande väderprognos ”Bra att prognosen är är lugnare på lördag”. På min fråga hur säker hans prognos är svarar han ”Om det blåser så blåser det”:-)

Precis! Men det känns bra! Jag har tränat på svåra förhållanden och hårda vindar. Och enligt Calle också på att tänka rätt när det är jobbigt. Och jag oroar mig bara tills jag bestämt mig. Nu har jag bestämt mig för att sluta tänka på vindarna, satsa högt och djärvt på mina högprofilshjul och hoppas att det håller. Blåser det hårt får jag ta det lugnare bitvis och spara krafter till löpningen.

Starten går om ungefär 21 timmar. Innan dess ska jag ladda, äta, dricka, vila, njuta av pirret i magen (det är värre än dagen före julafton som barn), packa mina påsar, kitta cykeln, checka in densamma och förbereda energi och dryck. dagen före 1dagen före 2dagen före 3dagen före 4

I påsarna vill jag gärna lägga ner lite för mycket kläder men här har jag typ inget att lägga i påsarna. Det är varmt och jag kan nog vara helt säker på att inte frysa. Men better safe than sorry så jag lägger ändå ner extra kläder. Och lite extra energi. Och ett par extra strumpor. Nytt här är att jag verkligen måste bestämma idag vad som ska ligga i påsarna. När de är inlämnade (vilket måste ske idag) kommer jag inte åt dem förrän på växlingarna. Det gör ju det hela lite läskigt. Det kan ju dra in en storm imorgon och bli 15°… Eller..? Min erfarenhet av triathlontävlingar är tämligen begränsad – jag har kört Kalmar IM två gånger. Men även med den ringa erfarenheten vet jag att jag blir lugnare efter jag checkat in allt. Då kan jag slappna av! Men jag får inte checka in förrän efter 14.30. Och det känns som en evighet kvar till dess, en evighet då jag kan ändra mig kring allt.

Telefonen blinkar ständigt av sms och fb-hälsningar från alla er där hemma. Ni ska veta att era lyckönskningar och hejarop betyder mer än jag kan beskriva. Att ha stöd från nära, kära, familjen, vänner, bekanta, vänners vänner, kollegor, affärsbekanta, kunder och alla andra gör detta möjligt. Era lyckönskningar färdas över halva jordklotet och träffar mig rakt i hjärtat, gör mig lycklig och stark. Det är ni som kommer ge mig kraft att fortsätta simma hela vägen, cykla även mil 15-16-17 och springa hela den dallrande heta vägen ner till Energy Lab och tillbaka.

One Comment
  1. Heja heja heja heja!!!! :))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: