Hoppa till innehåll

Tack

april 15, 2016

Det sägs att ensam är stark… Med lite mer än en vecka kvar till årets viktigaste lopp fick jag ge vika för ett halsont och en matthet utan dess like. Svag, svag, svag. Vågade knappt säga högt hur dåligt jag verkligen mådde. Då skulle jag ju få rådet att ställa in TEC. Och bara tanken på att träna så som jag gjort och känna mig så nära mitt mål – för att ställa in – den tanken har fått mig att börja gråta många gånger den senaste veckan. Så när folk frågar hur jag mår och om jag är laddad så undviker jag att svara och mumlar något ohörbart. De vänner jag faktiskt gett vika för tårarna och min oro inför har varit så stöttande att jag gråter av lycka istället.Salomon 17

Uppladdningen inför detta lopp som jag planerat så noga blev inte alls som jag tänkt. Jag hade verkligen tänkt att jag skulle springa lite varje dag, några kilometer bara för att veta att benen bär och vet vad de ska göra. Jag hade tänkt jobba lite och sova mycket däremellan. Istället blev det bara mycket sömn, massor faktiskt. Jag har gjort så hela mitt liv – så fort jag känner mig minsta lilla risig så sover jag. Det kan i alla fall inte göra en förkylning värre. Och så fort jag vaknat har det kommit en krya-heja-eller lycka till-hälsning. Det har ju gjort att jag verkligen vill bli frisk nu!!!

Och idag när jag vaknade med en dundrande huvudvärk och lavinartad oro i magen blev jag glad. Superglad! Så har jag nämligen mått dagen innan alla lopp som varit viktiga.

Jag har sagt det förut men säger det igen. Jag kan kanske springa ett ultralopp ensam. Men med familj och vänner nära mig som gör det ni gör för mig kan jag klara vad som helst och är en vinnare hur det än går på loppet:)

Ensam är inte stark. Tack alla ni som tror på mig! Tack för alla hejarop, alla sms, mail, brevduvor, telefonsamtal och blommor. TACK!! Jag kan inte nog uttrycka vad ni betyder för mig.

2 kommentarer
  1. Camilla Sernemo permalink

    STORT Lycka till på lördag Sussi! Kram från Västkusten

  2. ”Jag är SÅ glad att Sussi vann!” säger Emil, som du blev lite kompis med på vildmarksmässan. Hans mamma håller med, och säger stort GRATTIS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: