Hoppa till innehåll

Dags för årets A-lopp

augusti 16, 2016

Snart är det dags för avfärd mot Kalmar och det lopp som var ett av årets två A-lopp. Jag skriver var för att det inte känns så nu. Nu vill jag bara åka till Kalmar och ha en härlig dag, simma i ett spegelblankt Kalmarsund, cykla i den ljumma sommarvinden på Öland och springa ett litet maraton på lätta fötter påhejad av Kalmars fantastiska publik.

Jag har ju simmat på tok för lite och cyklat kanske alldeles lagom men absolut inte i överkant. Jag känner mig helt bekväm i tanken på att cykla 18 mil. Det kommer göra ont på slutet, jag kommer vara trött trött trött på allt som har med cykling att göra och den knöggliga vägen på fastlandet, men jag har ändå de senaste veckorna gått från ”Det går inte!!!!!” till att det känns rätt ok och ska bli kul!

Har packat alla mina grejer och vet inte vad jag fyllt bilen med de tidigare åren, i år har jag ju inte med något av det. Jag har en liten låda med alla tävlingsgrejer och en väska med annat. Och så en cykel! Vad kan jag ha glömt? Jag brukar i och för sig ha med mig 15 par skor att välja mellan och kläder för alla slags väder och ombyten till förbannelse. Kommer för det mesta hem med allt  oanvänt och knappt ens uppackat. Har med en tröja jag bara använt en gång, min finisher-tröja från Hawaii. Den hade jag på mig dagen efter IM där och sen aldrig mer. Den ska jag ha på mig nu, i detta sällskap kan den vara rätt;)Kalmar 1Kalmar 2

Under ett par dagar har jag varit så nervös att jag mått illa bara jag tänker på Kalmar. Och fråga mig inte vad jag är nervös för! Jag är väl rädd att det ska bli jobbigt!!! Och det kommer det att bli! Det kan jag vara helt säker på!

För er som vill följa – jag har nummer 618 och kommer vara svart, vit och rosa:) Länk kommer på fredag senast!

Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: